Activiteiten&Toerisme

Activiteiten 2017

Wat staat er binnenkort op het programma bij Van der Valk Nazareth?

Brunchen tijdens het Pinksterweekend? Jazeker!

Op zowel 4 als 5 juni kan er bij Van der Valk Hotel Nazareth heerlijk en in familiale/vriendschappelijke sfeer gebruncht worden. Reseerveer of vraag meer informatie aan via 09/382.28.28. Tot dan!

De papa's worden in de verf gezet in Nazareth!

Vergezel ons tijdens het Vaderdag ontbijt op 11 juni 2017 van 07u00 tot 11u00 voor slechts €17,50 per persoon.

U slaapt liever uit? Het kan! Onze Vaderdag Brunch start om 12u30 en wordt geserveerd als buffet. Gevarieerde en seizoensgebonden producten worden als voor- en hoofdgerechten buffet geserveerd. Daarna geniet u van een rijkelijk dessertbuffet. Prijs per persoon inclusief dranken : €47,50.

Voor alle bovenvernoemde activiteiten dient er op voorhand gereserveerd te worden. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer +32 (0) 9 382 28 28.

 

Moord Diner Spel bij Van der Valk hotel Nazareth-Gent

U bent op zoek naar een originele manier om samen met vrienden en/of collega's een avondje te spenderen? Wij hebben voor u het perfecte scenario voor handen. Samen met onze partners TB Events organiseren wij in onze zalen o.a. een Diner Moord Spel.

Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel geserveerd.

Wat zijn de kosten van dergelijk Moord diner? Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

U vindt al het nodige terug via volgende link :

http://www.tbevents.be/locaties/nazareth/van-der-valk-hotel-nazareth-gent

Voor meer informatie, neem gerust contact op met onze partner TB Events. De contactgegevens vindt u terug op hun website.

Activiteitenagenda