Eten & Drinken

Vier Kerst bij Van der Valk Nazareth in een warme feëerieke sfeer!

KERSTONTBIJTBUFFET

ZONDAG 23/12

DINSDAG 25/12 + WOENSDAG 26/12

19,50 EURO p.p.

 KERSTAVONDBUFFET

MAANDAG 24/12 -  19U

Heerlijk buffet met een ruime keuze aan koude en warme vis-en vleesgerechten, live cooking en delicieuze desserts

49,50 euro p.p. Incl. dranken

FEESTELIJKE KERSTBRUNCH

ZONDAG 23/12 - 12U30

DINSDAG 25/12 -  12U30

WOENSDAG 26/12 -  12U30

Feestelijk buffet met een waaier aan vlees- en visgerechten, seizoenspecialiteiten, live cooking en heerlijke nagerechten

49,50 euro p.p. Incl. dranken

KERSTMENU  24 + 25 + 26 DECEMBER

Sprankelend aperitief

*

Carpaccio van langoustines, crème van noordzeekrab met zure toets van yuzu,

zachte tapenade van kerstomaat met krokantje van berghoning

*

Velouté van knolselder met gebakken sint jakobsvrucht geparfumeerd met

 gebrande nootjes en gedroogd livarot spek met een espuma van granny smith appel

*

Gefarceerde capon met kastanje en ganzelever, jus-court van dragon,

gebakken aardappeltjes, boschampignons en wintergroenten

*

Moulin rouge

Brownie met Peru 64 chocolademousse, ganache van kers en frambozenmacaron

 

49,50 euro incl. aperitief/ excl. dranken