Diners & Feesten

Huwelijk

"A succesful marriage requires falling in love many times, always with the same person"

Een prachtige dag om nooit te vergeten...

JA IK WIL....

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u het mooiste feest van uw leven.

 

Van der Valk Hotel Gent is de ideale feestlocatie en strategisch gelegen tegenover het stadscentrum van Gent en de snelweg. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Ga voor een huwelijksceremonie in een van onze stijlvolle zalen of houd het buiten op het dak van onze Skybar. Ons hotel beschikt over genoeg parkeerplaatsen waar u en uw gasten gratis kunnen parkeren. Na een gastvrij ontvangst in ons gloednieuwe hotel is het tijd voor een onvergetelijke receptie met een toost op het bruidspaar. Voor het diner hebben wij verschillende mogelijkheden; heerlijk uitgeserveerd, een buffet, shared dining of een barbecue. Tot slot mag een spetterend feest in onze trendy Skybar of in een van onze andere stijlvolle zalen niet missen.

Als gast van Hotel Gent heeft u de volgende voordelen;

- Alles onder 1 dak; van het ja-woord, de bruidstaart, het diner tot aan de feestavond en uiteraard de huwelijksnacht.

- Prachtig ingerichte en gloednieuwe feestlocatie

- Gratis parkeren voor u en de gasten

- Speciale kamerprijs voor u en uw gasten bij overnachting

- 1 vaste contactpersoon gedurende het evenement

De mooiste dag van uw leven vraagt om een perfecte organisatie. Bij Van der Valk Hotel Gent nemen wij u alle zorg uit handen en helpen graag om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Mede door de unieke ligging van het hotel en het professionele team dat inspeelt op jullie specifieke wensen, zijn wij er zeker van dat Van der Valk Hotel Gent de perfecte keuze is voor uw grote dag.