Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Hotel Nazareth-Gent

Goedkoop overnachten in een hotel nabij Gent én profiteren van last minutes of scherpe aanbiedingen? Met één van deze aanbiedingen bij Hotel Nazareth-Gent weet u zeker dat u goed zit en nooit teveel betaalt. Het aanbod wisselt, dus wacht niet te lang! Kies voor een overnachting inclusief ontbijt of diner of een andere scherpe aanbieding. Mis ze niet!

Voor wie besloten heeft een verblijf te boeken bij Van der Valk Hotel Nazareth-Gent en er extra voordelig op uit wil, is de Superdeal ideaal! Ook hierbij geniet u van een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, tegen extra scherp tarief. De Superdeal kan, in tegenstelling tot de bestseller, niet kosteloos geannuleerd worden.

Geniet extra voordelig van een nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Nazareth-Gent met de Bestseller deal! Met de Bestseller-deal boekt u een overnachting, inclusief ontbijt én met gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst. De ideale aanbieding voor wie graag last minute beslist.

Last minute hotelovernachting

Lente deal

Wilt u er voordelig én last minute op uit deze lente? Ga dan voor de Lente Deal. Een scherpe last minute aanbieding, inclusief ontbijt. Ga er met het gezin gezellig tussenuit of voordelig samen op pad. Boek vandaag nog en kom over enkele dagen al overnachten in ons hotel. Wacht niet te lang want weg=weg!

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer tijdens de Vroege Toekan Weken van minimaal 35% korting bij Hotel Nazareth-Gent! Deze exclusieve deal vindt maar 5 keer per jaar plaats. Mis deze deal niet! Bekijk hier direct of u uw hotelovernachting met de laagste prijs kunt boeken.