Zalen

Meetings & Events

Hotel Nazareth - Gent beschikt over 7 multifunctionele vergaderzalen. Voor zowel zakelijke bijeenkomsten (vergaderingen, congressen, presentaties,...) als ook familiale gelegenheden (bruiloft, babyborrel, verjaardag,...) bent u bij ons ook aan het juiste adres. 

Van der Valk Hotel Nazareth is de locatie bij uitstek voor uw event! Huur een zaal voor uw vergadering, seminarie, congres of andere bijeenkomst. Wij helpen u graag met het bepalen van de juiste zaal geheel naar uw wensen. U kan kiezen uit de volgende vergaderarrangementen voor de verzorging.

Op zoek naar een geschikte locatie om van uw feest een onvergetelijke dag te maken? Wij zorgen voor de volledige organisatie en perfecte uitvoering van uw event, receptie, high tea buffet, walking dinner, barbecue afgestemd op uw wensen! Opgelet: deze formules zijn enkel mogelijk op aanvraag.

Trouwen Nazareth

Bruiloft

Vier de liefde!

Ga voor een huwelijksceremonie in een van onze stijlvolle zalen! Na een gastvrije ontvangst in ons hotel is het tijd voor een onvergetelijke receptie met een toast op het bruidspaar.