Eten & Drinken

Brunch

Kom iedere zondag van het jaar vanaf 12u30 mee brunchen bij Van der Valk Hotel Nazareth-Gent. Wij verwennen u met een rijkelijk gevuld en gevarieerd brunchbuffet waarbij seizoensproducten steeds centraal staan.

We starten met een fris glaasje cava of fruitsap en een hapje. Daarna verloopt alles in buffetvorm. Koude voorgerechten onder de vorm van slaatjes, charcuterie, gerookte vissen, aangepaste sausjes, ... Wekelijks krijgt u ook de keuze tussen twee verse dagsoepen met verschillende broodsoorten. We gaan verder met een uitgebreide keuze aan warme gerechten, waaronder vis, vlees, veggie, aangepaste garnituren en groenten.

We eindigen onze brunch met een variatie aan heerlijke zoetigheden onder de vorm van een nagerechtenbuffet, koffie en/of thee.

Data 2017

BRUNCHES – VANAF 12U30 – 45 EURO per persoon

incl. glas cava, wijn, bier, frisdrank, water

19 november

26 november

3 december SINTERKLAASBRUNCH

10 december 

17 december

23 december