Ontspannen verblijf

Ontdek onze faciliteiten

Van der Valk Hotel Nazareth - Gent biedt een scala aan faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Zo kunt u genieten van heerlijke gerechten in het restaurant en ontspannen met een drankje in de bar. Voor zakelijke doeleinden zijn er vergaderfaciliteiten beschikbaar. Daarnaast biedt het hotel gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid voor gasten. 

Van der Valk Hotel Nazareth

Onze faciliteiten

Ontdek de omgeving

Wandelroutes

Niets zo gezond en ontspannend als een stevige wandeling in de natuur of de stad. In een groep, alleen, met de kinderen, of gezellig met zijn tweeën. Ontdek al wandelend al het moois dat de Leiestreek te bieden heeft. Het zal je verbazen hoeveel prachtige paden en ongezien groene kantjes je hier kan ontdekken. 

Huisdieren welkom

Love for animals

Wat is er leuker dan samen met je huisdier in een hotel verblijven? Van der Valk Hotel Nazareth - Gent is de perfecte uitvalsbasis om samen met uw trouwe viervoeter de omgeving te ontdekken. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die u kunt volgen. Zo kunt u een wandeling combineren met een gezellige tocht met uw huisdier. Voor meer informatie over de omgeving kunt u terecht bij de receptie van ons hotel. 

Groene hart van Vlaanderen

Fietsverhuur

Van der Valk hotel Nazareth biedt u graag de mogelijk om zowel stadsfietsen als e-bikes te huren. Door gebruik te maken van dit vervoersmiddel, kunt u op een ontspannen manier de omgeving verkennen en genieten van het vele moois dat Leiestreek u te bieden heeft.