Voor onze jongste gasten

Bij Hotel Nazareth Gent

Gezellig samen logeren bij Van der Valk als gezin. We beschikken over enkele 'connecting rooms' waarmee u eenvoudig van de ene naar de andere hotelkamer kunt lopen. U kan ook opteren voor een comfortabele kamer, compleet met een extra kinderbedje. Een ideale oplossing voor een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf.

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals spaghetti, kipnuggets en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel. Bovendien is er op zon-en feestdagen kinderanimatie waar de kindjes naar hartenlust kunnen knutselen!

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk Nazareth-Gent! Van dierentuinbezoeken tot het verkennen van de omgeving en avontuurlijke dagen in pretparken. Tijdens de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op ons ruime buitenterras met aangrenzend een avontuurlijke speeltuin met springkasteel. Klim-en klauterplezier verzekerd! Kortom, voor elk wat wils, zowel buiten als binnen de comfortabele setting van ons hotel.