Feestformules

Huwelijk

"A succesful marriage requires falling in love many times, always with the same person"

Een prachtige dag om nooit te vergeten...

JA IK WIL....

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u het mooiste feest van uw leven.

Van der Valk Hotel Nazareth  is de ideale feestlocatie en bovendien centraal gelegen tussen Gent en Kortrijk. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Ga voor een huwelijksceremonie in een van onze stijlvolle zalen. Ons hotel beschikt over genoeg parkeerplaatsen waar u en uw gasten gratis kunnen parkeren. Na een gastvrij ontvangst in ons  hotel is het tijd voor een onvergetelijke receptie met een toast op het bruidspaar. Voor het diner hebben wij verschillende mogelijkheden; heerlijk uitgeserveerd, een buffet, walking dinner of een barbecue. Tot slot mag een spetterend feest!

- Alles onder 1 dak; van het ja-woord, de bruidstaart, het diner tot aan de feestavond en uiteraard de huwelijksnacht.

- Prachtig ingerichte feestlocatie

- Gratis parkeren voor u en de gasten

- Speciale kamerprijs voor u en uw gasten bij overnachting

- 1 vaste contactpersoon gedurende het evenement

De mooiste dag van uw leven vraagt om een perfecte organisatie. Bij Van der Valk Hotel Nazareth nemen wij u alle zorg uit handen en helpen graag om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Mede door de unieke ligging van het hotel en het professionele team dat inspeelt op jullie specifieke wensen, zijn wij er zeker van dat Van der Valk Hotel Nazareth de perfecte keuze is voor uw grote dag.