Diners & Feesten

Buffet

Vanaf 30 personen stellen wij u heerlijke buffetten voor met een waaier aan koude en warme gerechten en delicieuze desserts.

Dinerbuffet 1

Prijs: 55.00 euro p.p. (vanaf 30 volwassenen)

Glas cava met 2 hapjes
*
Bio black angus rundscarpaccio met champignons, worteltjes, rucola en parmesan
Gerookte zalm
Salade met rivierkreeftjes, ananas, citroenkruid, gember en koriander
Calamares `à la romaine` met tartaarsaus en mini garnaalkroketje
Tomaat met mozzarella, olijven en basilicumolie
Rosbief met zuiderse kruiden
Salade met lauwwarme geitenkaas
Salade van rijst met tonijn
Seizoensoep
*
Rundsfilet mignon met een tapenade van truffel en tijmsausje
Kalkoenfilet met fine champagnesaus
Risotto met erwtjes, oesterzwammen, scampi en kalfsjus
Gepocheerde doradefilet met ijzerkruid en tomatencompôte
Quiche met groenten en feta
Aardappelpuree – bloemkoolgratin – frietjes
Warme groenten
*
Uitgebreid dessertbuffet

 

Bij het buffet serveren wij witte en rode wijn, water en koffie met versnaperingen.

Dinerbuffet 2

Prijs: 55.00 euro p.p. (vanaf 30 volwassenen)

Glas cava met 2 hapjes
*
Gemarineerde zalm met rode biet en gekruide gin
Gerookte ham met meloen of seizoensvruchten
Caesar salade met krokante kip
Loempia van groenten met zoetzure chilisaus
Salade met feta, pijnboompitten, gekonfijte tomaat en komkommer
Salade met asperges, gepocheerd ei, bieslook en parmesan
Salade met tofu, jonge spinazie, sesamzaadjes, bloemkool, kurkuma en sojasaus
Rauwkost
Tomatenroomsoep met basilicum en kipballetjes
*
Kabeljauwfilet in kruidenkorst
Zalmfilet met mousselinesaus
Canneloni met ricotta, spinazie en tomatensaus
Eendenborstfilet met honing
Parelhoenfilet met champignonsaus
Rijst - frietjes
Warme groenten
*
Uitgebreid dessertbuffet

 

Bij het buffet serveren wij witte en rode wijn, water en koffie met versnaperingen.

Dinerbuffet 3

Prijs: 55.00 euro p.p. (vanaf 30 volwassenen)

Glas cava met 2 hapjes
*
Zalm `en belle vue` zacht gegaard met houtsnippers
Italiaanse salade met pecorino en mattonella ham
Carpaccio van st. jakobsvruchten met exotisch fruit en olijfolie met vanille
Kipbrochetjes met teriyakisaus
Gemengde salade met Nazareth kaas en krokante zoete aardappel
Salade nicoise met tonijn, ei, groene boontjes en ansjovis
Pastasalade met zeevruchten
Rauwkost
Seizoensoep
*
Vispannetje met bisaue en dragon
Kip en scampi met curry
Tarbotfilet met half-gezouten botersaus en bieslook
Gratin van courgettes met geitenkaas, pompoen en nootjes
Lamsfilet met tapenade van zwarte olijven en rozemarijnsaus
Ballotine van gefarceerde kip met jonge uitjes en krokant spek
Gebakken aardappelen met tuinkruiden -  frietjes
Warme groenten
*
Uitgebreid dessertbuffet

 

Bij het buffet serveren wij witte en rode wijn, water en koffie met versnaperingen.