Glas cava met 2 hapjes
*
Witlofsoep met gerookte zalmsnippers
Of
Pompoensoep met cocosmelk en gember
Of
Champignonsoep met croûtons, look en tuinkruiden
Of
Tomatensoep met kipballetjes
*
Beenham met graantjesmosterdsaus, erwtjes en worteltjes en aardappelkroketten
Of
Kalkoentournedos met champignonsaus, seizoengroenten en frietjes
Of
Heekfilet met peterseliekorst, risotto van asperges en een tijmsausje
Of
Zalmfilet met bearnaisesaus, wokgroenten en frietjes
*
Duo van chocolademousse
Of
Dame blanche
Of
Crème brûlée
Of
Tiramisu
Bij het menu serveren wij witte en rode wijn, water & koffie met versnaperingen
Onze keukenchef vraagt om éénzelfde menu voor alle gasten te kiezen a.u.b. (1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)
Glas cava met 2 hapjes
*
Noorse gerookte zalm met blinis en zure room met yuzu en bieslook
Of
Bio black angus rundscarpaccio met truffelmayonaise, rucola en parmesan
Of
Garnaalkroket met fris slaatje
Of
Millefeuille van tomaat en buffelmozzarella met mascarpone, pesto, olijven, pijnboompitten en balsamico
Of
Taartje met tomaat, olijven, rucola en parmesan (vegetarisch)
*
Kalfslendestuk met tijm, spinazie in roomsaus met gebakken aardappeltjes met krokante parmesan
Of
Varkensfilet mignon met stroganoffsaus, gestoofd witlof, seizoengroenten en aardappelkroketjes
Of
Gegrilde doradefilet met groentenratatouille, stro-aardappeltjes, pijnboompitten en lookmayonaise
Of
Tongrolletjes met blanke botersaus geparfumeerd met saffraan, grijze garnalen, kerstomaatjes en bieslook
Of
Canneloni met ricotta, spinazie en tomatensaus, gegratineerd met parmesan (vegetarisch)
*
Bretoens zanddeegje met framboos, meringue en limoensorbet
Of
Snicker : chocoladebrownie met Valrhona Jivara ganache, caramel en nootjes
Of
Soepje van rode vruchten met verse munt
Bij het menu serveren wij witte en rode wijn, water & koffie met versnaperingen
Onze keukenchef vraagt om éénzelfde menu voor alle gasten te kiezen a.u.b.
(1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)
Glas cava met 2 hapjes
*
Lauwwarme ganzenlever met brioche, confituur en krokant seizoenslaatje
Of
Carpaccio van st. jakobsvruchten met brunoise van exotisch fruit en olijfolie met vanille
Of
Scampi`s met lookboter en zuiderse ratatouille met rode paprikacoulis
Of
Asperges met gepocheerd eitje, lomo iberico ham, rucola en parmesan
Of
Seizoensalade (vegetarisch)
*
Eendeborstfilet met honing, balsamico en seizoengarnituur van vruchten en groenten
Of
Hoevekip gefarceerd met truffel en pistachenootjes, dragonsaus en aardappelen gekookt in ganzenvet met seizoengroenten
Of
Kabeljauwfilet met koriander, gesauteerde rijst met mango, ananas en citrus met een krokant seizoenslaatje
Of
Tarbot met half-gezouten boter, aardappelmousseline met fijne erwtjes en worteltjes
Of
Linguini met truffelaroma (vegetarisch)
*
Moelleux van chocolade met praliné ijs
Of
Pina colada : joconde koekjes met mousse van passievruchten en pistachecrème
Of
Tiramisu van de chef met speculoos en rode vruchten
Bij het menu serveren wij witte en rode wijn, water & koffie met versnaperingen
Onze keukenchef vraagt om éénzelfde menu voor alle gasten te kiezen a.u.b.
(1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)